Tiistairastit 2006

Ohjeita
Tiistairastien toimintaohjeet
Tiistairastien ratamestariohje
Kielletyt alueet
MTR3- ohjeet
Rastileimasimien koodit

Tiistairastien ratamestarit

Kiintorastit
Riihivuori, Suolahti (326 KB)
Äänemäki, Äänekoski (373 KB)

SSL
Suunnistuksen lajisäännöt
Kuntosuunnistajan yleisohjeet
Suunnistuksen alkeet
Suunnistajan liikkuminen luonnossa
Suunnistus ja jokamiehenoikeus

Tiistairastikausikortteja voi tilata Ari Varikselta numerosta 0400 926 896 tai kevään ensimmäisiltä Tiistairasteilta hintaan 35 €.

Yhteyshenkilö:
Esko Siltala

Tulospalveluvastaava:
Jani Hämäläinen

Kilpailut
Kilpailuarkisto


Tiistairastit ratamestariohjeet

Radat: E n. 7 km vaikea, rata A n. 5 km vaikeahko, B helpohko 4-5 km, rata B voi olla samanpituinen A radan kanssa, mutta selkeästi helpompi, rata C 2-3 km erittäin helppo, RR erikseen merkityillä kerroilla. Muista tarkistaa, ettei radan peräkkäisten rastien koodit ole samoja.

Osanottomaksut: aikuiset 4€, alle 18v 1€. Rasti E4:n jäsenet: alle 18 vuotta ilmaiseksi E4:n järjestämille rasteille, muut alle 18 vuotta 1€. Rasti E4:n aikuiset jäsenet 2,5€. Kausikortti 35€ Rasti E4:n rasteille. Osanottomaksun tilitys Suolahden Nordea 105330-67478. Pohjakassa 10€. Kausikortin voi lunastaa etukäteen maksamalla maksun 35€ Nordean tilille käyttämällä viitenumeroa 4488.

Tiedotus rasteista viimeistään tiistain lehteen, ratamestari hoitaa. Viimeistään julkaisupäivää edeltävänä päivänä klo 10 mennessä. Soitto Sisä-Suomen Lehden seurapalstalle riittää, muista opastus (toimitus puh. (014) 348 9564, sähköposti toimitus@sisis.fi).

Peräkärrystä löytyy rasteilla tarvittava materiaali, (kostuvat materiaalit nostettava sisälle Nelosrastille) jos puutteita ilmoitus Jorma Hytöselle puh. (014) 543 371 tai Esko Siltalalle 040 556 9021. Pienet puutteet, kuten mehut ja mukit voi ostaa rasteilta kertyvillä rahoilla. Ajanotto: Emit-kortilla. Pääsääntöisesti Jani Hämäläinen hoitaa emit lukijalaitteen tietojen siirron tietokoneelle 040 776 3392 tulospalvelu@rastie4.fi, hänen estyessään kilpailukortit tai tulokset niiltä Eskolle kunto@rastie4.fi.

Tulokset: Koneelta Sisä-Suomen lehteen lehtimuodossa, urheilu@sisis.fi Jani Hämäläiselle web-sivuna tulospalvelu@rastie4.fi. Mukaan voi laittaa jutun rasteista (kommentteja säästä, osanottajilta yms.). Tulosten yhteyteen pyritään laittamaan ennakkotieto seuraavista rasteista. Jani laittaa tulokset internetiin Rasti E4:n kotisivuille, www.rastie4.fi.

Otettava huomioon että Emit-rastileimasimia on vain 40 kpl. Emitistä ja sen käytöstä on oma ohje. Huomattu että vanha lappusysteemi on yhä käyttökelpoinen kirjattaessa metsään lähtijät. Maaliin tullessa otetaan tulostusnauhasta aika ja kirjataan se korttiin ylös, muistetaan leimata molemmilla MTR-lukijoilla ja myös tietokoneelle, jos se on käytössä. Näin varmistetaan väliaikojen saaminen. Samalla voidaan tarkastaa leimat. Huom. lataa molempien lämpökirjoittimien akut ja tietokoneen akku vaikka edellisenä yönä, ellei kisapaikalla ole sähköä saatavilla. Latauksen aikana pidä lämpökirjoitin päällä, koska se ei aina ota virtaa vastaan ollessaan sammuksissa. Lukijaa varten on hyvä olla 9v:n varaparisto mukana, tarkista että, tulostimessa on nauhaa tarpeeksi. Salkussa on myös invertteri, joka kytkettynä auton akkuun antaa sopivaa virtaa uudelle lämpökirjoittimelle.

Opastusta järjestetään tarvittaessa. Ryhmät ja opastajat sovittava etukäteen. Valtra, Fifteen ym. yritysten henkilöt, joiden kanssa on laskutussopimus, kirjataan kansioon niille varatulle paikoille.

Seuralla on 30 Emit korttia joita vuokrataan 1€:n hintaan/kisa suunnistajille. Vuokraus kirjataan ylös. Rastien käytännön toteutuksesta vastaa kaudella 2005 tiimi Ari Varis, Aarne Kettunen ja Esko Siltala.

Tiimin puolesta: Esko Siltala